@Kenneth:
A może zamiast narzekać, to rowerzyści (w tym Ty) też powinni wykazać się inicjatywą. Co stoi na przeszkodzie, żeby wszystkie pisma były adresowane DW pełnomocnika?
Pełnomocnik na profilu FB daje do konsultacji projekty. Odpisuje też na posty "szeregowych" rowerzystów.
Są wyznaczone godziny, w jakich można go spotkać, jest podany kontakt.
Zgłosiłeś mu jakiekolwiek uwagi w jakikolwiek sposób?
Jeśli chciałbyś się umówić na prywatną audiencję, to próbuj, droga wolna.
Ja? A czemu ja? Co ja jestem - pełnomocnik ds. rowerów?
Poza tym uważam, że pełnomocnik powinien mieć własną stronę WWW, ewentualnie korzystać z tego Forum, ale jakieś profile na fejsbadziewiu??? A co jesli ktoś nie ma?
A czym ma się zacząć - pisałem, wiele osób pisze non stop, wystarczy poprzeglądać wątki napisane na tym Forum! Nie trzeba nic przepisywać. Wystarczy aby Pełnomocnik (którego stać na obsługę fejsbadziewia) zaczął korzystać także z tego Forum.
@Łukasz - śmiej się śmiej
Ale TO TY jako mieszkaniec Warszawy płacisz temu panu
I tak jak napisałem powyżej - lepiej by było, aby pełnomocnik korzystał z tego Forum, bo jest tu opisywanych całe mnóóóóóóóóstwo spraw. (i nie pisać mi, że nie może, bo to niezgodne z czymkolwiek! Gdyby było niezgodne z jakimiś zasadami polskiej biurwokracji to by nie korzystał z własnego prywatnego profilu na fejsbadziewiu do spraw służbowych!)
@Raffi - drobna uwaga formalna - nie wszystkie dokumenty urzędowe są jawne.
Poza tym fejsguano nie jest odpowiednim miejscem na załatwianie spraw między urzędnikiem a petentami.
No chyba, że HGW przycięła kasę i pełnomocnik nie ma nawet własnego biura? Nie ma budżetu na własną podstronę w waw.pl? Jeśli nawet - mógłby korzystać z Forum WMk, gdzie jak napisałem powyżej, informacji ma na całe lata działania.