Cześć.
Polecam bluzy rowerowe Nalini są może i droższe (cena ok. 400pln), ale są dobrze wykonane i dobrze utrzymują ciepło- jeżdżę w niej już 2 sezon.
Przejeździłem w niej 2 zimy w temp. do minus 25stopni celcjusza i znakomicie mi się sprawdziła.
Pod nią oczywiście miałem 3 warstwy:oddychającego T-shirta, i dwie cieniutkie bluzy z bawełny i laikry.
W bluzie Nalini jeździłem też w okresie wczesnowiosennym i jesiennym- w trochę cieplejszych dniach zakładałem ją tylko na oddychającego t-shirta. Bluzy te mają ciekawą kolorystykę, dobrze wykonany zamek błyskawiczny i pojemną tylną kieszeń, do której można włożyć nie tylko klucze od domu, komórkę, dokumenty, ale i małe zakupy...
Z trochę tańszej wersji bluzowej na rower,(cena do 300zl bez rabatu) polecam bluzy b`twin np. bluzę Targo (85%polyester,15%polyurethane)- bardzo ciekawa kolorystyka- dużo elementów odblaskowych, oprócz tego zamontowana na stałe szeroka opaska odblaskowa, zamykane i otwierane wywietrzniki w części bocznej, dobrze działające zamki błyskawiczne i ciekawe rozwiązanie z tylną kieszonką. Oprócz 3-dzielnej dużej tylnej kieszeni, jest jeszcze mała (zamykana zamkiem błyskawicznym) kieszonka na np. dokumenty
P.S. Na niektóre produkty b`twina, są jeszcze rabaty do 40% w sklepach Decathlona
Z rowerowym pozdrowieniem fionotron