Pimpf - sam jesteś srebrny Parametry roweru mam spisane i znam, chociaż część z Raffim utajnialiśmy z jakichś mglistych powodów.
Nie tyle utajniliśmy, co po prostu nie ogłaszaliśmy ich publicznie na forum. Nie sądziłem, że jest to komukolwiek potrzebne do szczęścia. Zwłaszcza, że chwalenie się zwraca także uwagę złodziei (nie to bym podejrzewał bywalców forum, ale czytać może każdy, a google indeksuje).
Co nie znaczy, że nie możesz tego zrobić, kiedy tylko zechcesz - przecież to Twój rower i twoja sprawa. Ja natomiast tego nie zrobię, choć plik z dokładną listą osprzętu i cenami sobie zachowałem
Zgodnie z obietnicą, strzelane słabiutkim telefonem dziś w piwnicy
Cóż, z ramy nie skorzystam. Dzięki za chęci!
Ale chętnie umówiłbym się, by sfotografować kiedyś osprzęt tego Bianchi. Jest cudowny! To kawał wspaniałej historii MTB. 200GS - tą grupę Shitmano robiło jedynie przez dwa lata (91-92), czyli dwie dekady temu... jest cudny, zwłaszcza że w niezłym stanie. Z chęcią dołączę go do mojej fotokolekcji starego osprzętu! Manetki tak samo - RapidFire na 7 i chyba jedne z pierwszych jakie w ogóle powstały (system wymyślono w '89 bodajże).