A czemu SPD maję być mokre?
Jeśli będą mokre, to "zwykłe" buty też, a chodzenie w nich, jeśli są mokre, jest równie nieprzyjemne, jak chodzenie w mokrych SPD'ach, więc również warto zmienić.
Niby tak, ale buty (cywilne) z membraną Gore, markowe to mi się udało dostać (fakt, że okazyjnie) za 100zł kiedyś. Mam je do dziś, kilka lat już i nie przemakają. Może się tylko od góry wlać woda. Plus są ciepłe, za wygląd byś powiedział, że to wiosenno-jesienne, ale zdarzało mi się w Nich przy -10 lub -20 chodzić po mieście i problemu nie było. Generalnie ideał - tylko sznurówki się porwały i musiałem wymienić, ale to jest niezależnie od butów
Spróbuj kupić jakiekolwiek SPD za stówę - jak nie masz nogi w rozmiarze 48 lub 34 i nie trafisz na super wyprzedaż końcówki serii niskiego modelu noname, to nie ma szans.
Już nie wspomnę o takich jesienno-zimowych, co by miały membranę jakąś, bo takie to 450zł najmniej i to już jest super mega okazja trafiająca się raz na kilka lat. Dobrze, że ja akurat nieźle znoszę zimno i sobie w miarę komfortowo pomykam cały rok w butach letnich. Ale nawet ja marzę o zimowych za normalną cenę
To co mają powiedzieć osoby, którym z natury zimno w nogi?
Oj Raffi, Raffi...
Fakt, nie sprecyzowałem, że jestem facetem i doskwiera mi brak MĘSKICH wyjściowych butów SPD
Plus chciałbym by były dostępne w Polsce. Bo to na zdjęciu to chyba jednak nie była Polska