Drex skoro nadal nie widzisz różnicy, to napiszę Tobie wprost.
Zdjęcia i temat Trawersa nie nawołują do kłótni, nie wywołują agresji, nie zrażają nikogo.
Umieszczane przez Ciebie filmiki i wypowiedzi właśnie wywołują takie odczucia.
Trawers nie umieszcza tekstów obrażających jedną "pedał" czy drugą "ksenofob" stronę. Ty już obraźliwe teksty zacząłeś stosować "lewackie ś*****o".
A gdzie ja TAM:
http://forum.masa.waw.pl/index.php?topic=1555.msg23897#msg23897 napisałem coś co nawołuje do kłótni? LOL!
No i przede wszystkim klasa wypowiedzi Trawersa, gdy przeczytał, że ktoś poczuł się urażony jego tematem.
Przeprosił publicznie. Zachował się z klasą i okazał szacunek wszystkim użytkownikom.
A Ty? Jak zwrócono Tobie uwagę, to zacząłeś wrzeszczeć, że nie łamiesz regulaminu, że masz prawo mówić co Ci się podoba, że to jest Hydepark.
Bo On przeprasza, nie mam pojęcia za co. A ja mam poglądy i ich nie zmienię, bo się komuś nie podobają. Nie podoba się? Nie czytać.
No ale każdy swoimi czynami świadczy za siebie.
No właśnie. Jak na razie kiepsko o Was świadczy ta stronniczość.
Ty obrażasz innych, wywołujesz awantury i próbujesz wszystko zepsuć.
No a potem boisz się przyjść na przedmasówkę i spojrzeć wszystkim prosto w oczy Drex. To się nazywa "brak cywilnej odwagi".
Aha. :-) Fakt, mam znajomych. Dobrych. I nie obraź się, wybrałem ich towarzystwo, bo jednak dla mnie są ważniejsi niż przedmasówka. Poza tym- nie będzie mnie na Masie, to po co mam chodzić na przedmasówkę?
Łatwo jest usiąść sobie w domu i ze swojego komputera obrażać innych i podżegać do kłótni.
Jak na razie pięknie Wam to wychodzi.
(...) masa jest otwarta na każdego, bez względu na jego pochodzenie, wyznanie czy poglądy polityczne.
Tak. Oczywiście. Byleby ci "wszyscy nie szli w Marszu Niepodległości i nie byli dumni z bycia Polakami. Za to w Paradzie Równości chodzić mogą.
Masa zawsze miała i ma nadal łączyć a nie dzielić.
Widzę...
Tego będę starał się pilnować i jeśli wiąże się to z tym, że moderatorzy będą zmuszeni zbanować kilku użytkowników, to ja nie widzę przeszkód. Zbanujemy dwie - trzy osoby antyspołeczne i więcej osób będzie miało spokój, bo wchodząc na forum, będą mieli większą pewność, że znowu nie przeczytają wyzwisk.
Tak... dwie- trzy osoby. Widzę, jak Wam zależy. Biorąc pod uwagę, że na Masach bywa max 2 tys. osób, to wolę być w grupie kilkunastu tysięcy z Marszu Niepodległości.
Skoro nie odpowiada Ci nowy regulamin, a sądząc po Twoich wpisach wnioskuję, że tak właśnie jest, to poproś o usunięcie swojego konta.
A czy ja powiedziałem, że coś mi się w nim nie podoba? O_o