Te wasze dyskusje są chore i dlatego zrażacie wszystkich do forum i coraz bardziej do masy, min. dlatego niechce mi sie tu pisać, ale nie mogłe przoczyć tych waszych głupot
Stanley zajmujesz się forum i pracujesz z komputerami, a nie wiesz jakie wiadomości się pisze w Hydeparku? Co do cholery Cię obchodzi co ja będe pisał na forum Hydeparku? czy napisze o wiewiurce czy kaczorze czy czymkolwiek to Cię nieobchodzi bo to jest Hydepark małe przypomnienie
"
Hydepark - specjalny dział występujący na
forach internetowych,
czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa"
i teraz najważniejsze uważaj: "Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki
off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum)."
Dokument przedstawiający prawdziwe oblicze "kolorowych niepodległych" i "faszystów" przeciw którym protestowali. Film nosi tytuł "Widziałem naziola". Polecam obejrzeć do końca.
"Widziałem naziola" czyli 11.11.11 okiem blogera.
Drex,
czy tutaj także musi być mowa o całej tej aferze związanej z 11 listopada?
To nie jest nasza sprawa. Jeśli ktoś ma poglądy nazistkowskie - jego spawa. Jeśli ktoś jest liberałem, także.
Po co wszędzie o tym trąbić i dyskutować?
Nie widzę nic złego w wypowiedzi Drexa, Ma ochotę tu napisać niemożesz MU BRONIĆ
nie ma rowerów, rowerzystów, nawet koła od roweru, nie wiem po ch. komu ten temat tutaj, jak zainteresowani mogą sobie te filmy obejrzeć na innych informacyjnych portalach a nie o tematyce rowerowej.
Bear nie możesz mu bronić wejdz na google.pl i sprawdz co to jest Hydepark
nie ma rowerów, rowerzystów, nawet koła od roweru, nie wiem po ch. komu ten temat tutaj, jak zainteresowani mogą sobie te filmy obejrzeć na innych informacyjnych portalach a nie o tematyce rowerowej.
Amen
Bez komentarza
Mam zglaszac wszystkie posty w ktorych NIE MA NIC O ROWERACH do usuniecia? Te w Hydeparku tez?
Nie, tylko Drex zrozum, ludzie mają dość tej całej jatki, LEWY, PRAWY. Była burda - ok. Temat nas nie dotyczy.
Niedługo otworzę lodówkę i tam będzie to samo.
Poza tym w portalach informacyjnych TAKIE RELACJE nie sa pokazywane bo nie na reke to jest koncernom medialnym i wladzom, ktore zalegalizowaly zamieszki. Jak widac pewnie nie obejrzeliscie dokladnie materialu zarejestrowanego na tym filmie. Albo celowo chcecie umniejszyc jego znaczenie.
Drex, obejrzałem to w całości. Sprawa mnie nie dotyczy i mam ją w tam, gdzie słońce nie dochodzi.
To jest forum Warszawskiej Masy Krytycznej, nie musi być tutaj poruszany każdy temat.
Sądzę, że na gazecie znajdziesz wiele wątków, w których toczy się dyskusja na ten właśnie temat.
Tutaj ludzie sobie tego nie życzą. Moderatorzy dostali kilkanaście zgłoszeń i próśb o moderacje w tej sprawie. Temat zamknięty i prośba o niekontynuowanie.
Stanley masz dość nie czytaj !!! jak to temat nas nie dodytyczy PEWNIE, ŻE DOTYCZY ZYJE W WARSZAWIE!!! nie bede sié rozpisywal znaczenie slowa hydepark jak wiemy to wszystko jasne co za bzdury pisza powyzej, ludzie sobie niezycza? niby na jakiej postawie urazil kogos? przeklnal? NIE to niemusisz zamykac tematu wyslij ich do szkoly albo na google.pl
Drex a Ty cały czas odwracasz kota ogonem i widzisz co chcesz widzieć. masz świadomość, że takie same filmy pojawiają się po drugiej stronie i wcale nie są to maipulacje?
faktem jest, że lewacy zaczęli burdę ale to nie tłumaczy zamieszek z pl. konstytucji, które miały miejsce jakiś czas później. nikt nie neguje, że przez anarchistów zmieniono trasę przemarszu, że przy nowym świecie miała miejsce zadyma sprowokowana przez zwolenników kolorowej. ale w żadnym stopniu nie tłumaczy to tego co stało się później.
żeby nie było, że popieram anarchistów bo tak nie jest. powiem więcej - bawią mnie chłopcy i dziewczęta z dobrych domów wychowani na sowitej korporacyjnej pensji rodziców, którym zamarzył się libertyńsko-lewacki raj na ziemi (na filmach z zajść widac jak jeden z anarchistów popija coca-colę - groteska sama w sobie).
nie dam sobie jednakowoż wmówić, że morowi chłopcy ze stadionów szli jak te potulne baranki mając za oręż argumenty słowne jedynie. stary, za dużo widziałem i za dobrze znam te klimaty. o to mam cholerną pretensję do polityków prawicy, że stadionowych bandytów włączono w dyskurs ideologiczno-polityczny i zrobiono z nich piewców tradycji narodowych... otóż to nie są baranki, i nie trzeba im prowokacji. łapki ich swędzą i niewiele potrzeba do afery...
Ty będziesz widział złych lewaków i dobrych, ba idealnych wręcz członków marszu niepodległości. wyborcza będzie piała z zachwytu nad kolorową i przestrzegała przed faszystami bijącymi gejów.
mało tego, powtarzasz jak wszyscy z prawej strony za Jarosławem Kaczyńskim prawdy objawione o mediach, które to tak strasznie przeinaczają prawdę bo "im" zależy. to prawda, ale tylko częściowo. są wszak media konserwatywne i wcale nie są to jakieś nisze, rzeczpospolita czy uważam rze to jedne z poczytniejszych pism, a oni widzą rzeczywistość podobnie jak Ty. czyli w zupełnej opozycji do tego co pisze wyborcza i pokazuje tvn.
i na koniec jeszcze filmik:
Niepodległa Pyta 2011
@kultowy - Drex nieodwraca kota ogone tylko wyraza swoje zdanie, co mnie obchodzi ze te filmy pojawiaja sie gdzies indziej chce to i wrzuce na hydepark polowe wp.pl bo mnie zainteresuje
Panowie,
umówcie się na kawę i podyskutujcie w mniejszym gronie.
Każda ze stron będzie miała swoje racje. Czy możemy wrócić do tematów rowerowych?
Wygłoście swoje zdanie na forum gazety, w wątku:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,752,130657248,130657248,Jak_bedzie_11_listopada_za_rok_Byc_moze_jeszcz_.html
Nie, od tego jest Hydepark zebym wam opowiedzial jaka laskie poznalem w 70-tce.
@Stanley, ja tylko przypomnę, że jaaaakiś czas temu nikt nie miał nic przeciwko temu, aby w Hydeparku w temacie dyskusji o czymś innym niż o lusterkach, ktos nie wcinał się z lusterkami...
A ty teraz widzisz coś przeciwko temu, mimo, że wtedy właśnie słałem do ciebie powiadomienia? Jak to jest z tą twoją obiektywnością? (czyt: stronniczością???)
@Drex:
Policji zdewastowano 14 radiowozów - auta mają powybijane szyby, powgniatane karoserie, są też uszkodzenia od ognia. Zniszczone zostało również wyposażenie funkcjonariuszy, m.in.: kaski, tarcze, nakolanniki, umundurowanie. Policja straciła też radiostację i kamerę cyfrową.
Nie wiadomo, ile w czasie piątkowych zamieszek straciły prywatne firmy. W trakcie szacowania strat jest telewizja TVN, której spalono w piątek wóz transmisyjny, od ognia ucierpiał także drugi należący do stacji pojazd. - Wstępnie szacujemy, że straty sięgną 2 mln zł - powiedział rzecznik prasowy TVN Karol Smoląg. Jak wyjaśnił, sama odbudowa wozu transmisyjnego to koszt 1,3-1,4 mln zł.
Nie wiem ile poszło na opiekę medyczną kibolstwa... Martwi mnie jednak to, że być może będę musiałz tkaimi chętnymi do bijatyki o byle co, dzielić jedną salę na Kolanówce za kilka tygodni... No bo taki musiał sobie porzucać brukiem, prawda? :>>>>>>
A my wszyscy za to zapłacimy...
@storm - moderator nic niema do hydeparku (nieliczac obrazania innych uczestnikow i niekulturalnego wypowiadania sie), nie moze cenzurowac wypowiedzi niezgodnych z tematem przewodnim forum...
@Stanley,
Raczysz żartować z tym, że Tobie się jakiś temat nie podoba, idźcie sobie na inne forum? Mam wrażenie, że dział "Hydepark" jest właśnie od gadania o wszystkim?
O ile dyskusja będzie merytoryczna to nie widzę przeciwwskazań do istnienia tego tematu.
@Mhrok - jeden na poziomie PELEN SZACUN CHLOPIE
@Stanley,
Raczysz żartować z tym, że Tobie się jakiś temat nie podoba, idźcie sobie na inne forum? Mam wrażenie, że dział "Hydepark" jest właśnie od gadania o wszystkim?
O ile dyskusja będzie merytoryczna to nie widzę przeciwwskazań do istnienia tego tematu.
Bardzo słusznie i naukowo to wywiodłeś. Zaraz zakładam w Hydeparku wątek o temacie "Wpływ analnego seksu z owcami na wzrost produkcji runa". Skoro to Hydepark to pogadajmy sobie także o chędożonych w rzyć owcach.
Woydzio
JESTEM ZA
@Stanley,
@Mhork dyskutujcie ile wlezie, pod warunkiem, że jak to ująłeś "merytorycznie" i bez obrażania.
Tak Hydepark jest od rozmawiania na każdy temat.
Tylko pytanie czy wszędzie musi być każdy temat poruszany? O_o
Zauważ, że w poprzednim wątku nie wziąłem dyskusji a w tym nie raczyłem opowiedzieć się po żadnej ze stron.
Dlaczego z taką gorliwością, nie skomentowaliście śmierci Hanki Mostowiak?
BO nie musisz sie wypowiadac zadnym ze stron to twoje prywatne zdanie !!!
Chłopcy - jeśli koniecznie chcecie ciągnąć temat, trudno, od tego jest hydepark. Byle na poziomie i przestrzegając zasad dobrego wychowania. W razie wątpliwości pytać, chętnie udzielę paru lekcji savoir vivre'u.
Woydziu - na forum są nieletni, więc Twój temat nie przejdzie. A co lubisz robić z owcami, to już Twoja prywatna sprawa, ja się w to nie mieszam
Savil jak zwykle ma racje
Poza tym- czy to ja rozkrecam dyskusje "co wolno a czego nie"? Opanujcie sie. Napisalem temat w Hydeparku, zeby podzielic sie opinia z innymi- ktorych tez to dotyczy- wszak wszyscy mieszkamy w Warszawie. Poza tym dybysmy w czasie "Czajnikowego" przejazdu mieli flagi to i rowerzystom by sie oberwalo! Dalej nas to nie dotyczy?
Drex ja już swoje zdanie wypowiedziałem. Nie chodzi o temat a formę wypowiedzi.
Dyskutujcie ile wlezie ale okazujcie sobie wzajemny szacunek.
Gdybyś oberwał w czasie przejazdu, to już byłby inny temat i inaczej toczyłaby się dyskusja.
"Nie chodzi o temat a formę wypowiedzi." Jak to stanley?!
Cala pierwsza strone piszesz ze to nie jest temat na forum WMK, a teraz muwisz ze nie chodzi o temat ? czyli o co bo napewno nie o forme nic o niej niepisales
nikt tu nikogo nie obrazil!!! komu ma sluzyc ta uwaga???
To po pierwsze: w moim poście nie było nic obraźliwego- tylko opis zawartości filmu. Forma też chyba nie byla ani wulgarna ani rasistowska czy jakakolwiek...
A żeby było związane z rowerami- powtórzę to co pisałem w innym- zamkniętym temacie:
Pojechaliśmy z Czajnikiem na Pl. Konstytucji, zatrzymaliśmy się a ja poszedłem robić zdjęcia w rowerowym ubraniu- i zostałem potraktowany gestem powszechnie znanym jako obelżywy, oraz stanowczym tonem wypowiedzianą sugestią "biegnij jak najdalej od nas" w formie bardzo nieparlamentarnej- przez tych samych co są na filmie i biją przechodniów.
Może być?
Drex nie tlumacz sie bo to jestidiotyczne jak ktos ma malo wiedze to niech ja szuka, a nie ty masz sie do niego dostosowac, mówi sie sprawdz na google.pl i tyle a forme hydepark my tworzymy !!!!!!