Oczywiście W końcu wypada wziąć udział w produkcji własnego dziecka
Jakkolwiek by to nie zabrzmiało, na pewno masz rację
Co prawda jako pomoc niższej kategorii, czyli "Co z tym fantem zrobić, co go trzymam w ręku?", ale przyczynię się ^.^
Spokojnie, nauczymy. Nie mówię, że od razu będziesz mechanikiem, bo to w jeden weekend może być trudne, a poza tym trzeba jeszcze mieć narzędzia. Ale na pewno (z lenistwa) postaram się byś to Ty odwaliła najwięcej roboty (nie myl z najcięższą robotą) przy składaniu.
Zwłaszcza, że do tej pory takie podejście się wielu osobom bywającym u mnie bardzo podobało.
Czy jest jakiś konkurs na post miesiąca?
Na początek postaram się zniechęcić nadmiar kandydatów: Składanie odbywać się będzie na Dalekiej_Północy (TM), na Białołęce, gdzie (jak wiadomo), tygrysy biegają po ulicach, bankomaty rosną na polach, gejzery wybuchają pod blokami, Policja strzela do weterynarzy, a autobusy jeżdżą czwórkami by się nie zgubić
O,
mam pomysł na konkurs. Wymagał on będzie finezji i weny jaką wykazać się potrafi tylko Najlepszy Mechanik Rowerowy(TM):
Jakiś czas temu w przypływie dobrego humoru z rana próbowałem napisać parodię słynnego utworu Stachurskiego pod tytułem "Tryb Niepokorny".
Stachursky - Typ niepokornyNie miałem weny by jej skończyć, a nawet właściwe byłoby stwierdzenie, że ledwo zacząłem. Osoba która pomoże ukończyć dzieło, wygra luksusową wycieczkę rowerową lub autobusową na własny koszt do "El casa del Raffi". Ze swojej strony gwarantuje colę, herbatę, herbatniki, smar do upaćkania rąk i cały dzień z Savil i Jej dzieckiem
Oto zaczątek utworu, który trzeba rozbudować o dalszą część tak, by pasował do wybitnej światłości muzyki
To ja, tryb niepokorny
Serwis nie wie co ze mną jest
Ten sam lecz nie podobny
Łańcuch skacze i zrywa sięDla nierymujących też mam konkurs - zaśpiewać to, co ułożą pozostali, nagrać, a film wrzucić i podlinkować tutaj.
Do wygrania dwie nagrody - dla rymujących i śpiewających po jednym miejscu
No chyba, że zabraknie jednej z grup, wtedy dwie nagrody będą dla tej drugiej
Pomóc mogą tez osoby, które nie chcą startować w konkursie. Ino niech to zaznaczą
Nagrodą będzie własnoręczne nasmarowanie i wkręcenie suportu z odpowiednim niutonometrażem
A co, dorobiłeś się w końcu klucza dynamometrycznego (zamiast marudzić mi bym to ja go kupił) i chcesz mnie z nim odwiedzić?