2 filmik w linku - rowerowa pani przewodnik po prostu wzorowa czyli różowy polar, różowy rower i różowy u-lock
Agata Kowalska z TOK FM. BARDZO alternatywna osoba
Ale Jej rower widuje pod Agorą przez cały rok, więc szacunek trzeba Jej oddać, że naprawdę jeździ, a nie tylko gada w mediach o jeżdżeniu.
Na tym sprzęcie, to szacunek nawet podwójny się należy. Nie wiem jak Was, ale mnie by korciło by taką super słiiiit kolareczkę skasować efektownie o jakieś drzewo, słup, czy mur
A Ona się umie powstrzymać i nawet Jej powieka nie drgnie
Zabiła mnie jednak tym przypinaniem roweru u-lockiem na wysokości siodełka. Po prostu nobel za ten pomysł dla tego, kto wpadł na coś takiego
Ma malutkiego uloczka Kryptonite Evo3 Mini. Tym wiele więcej nie zepniesz niż samą ramę do słupka i to niezbyt szerokiego w przekroju, bo na szerszy już nie starczy. Także zapisania roweru za ramę i koło to by nie była w stanie tym pokazać, no chance!
Pewnie stąd Jej przyzwyczajenia do zapinania samej ramy w okolicy siodła - wszak jak nie zapinasz kół, to już nie ma wielkiej różnicy czy łapiesz ramę za tą rurę, czy za inną. Zwłaszcza że koła OIDP ma na śruby, więc nie musi się bać o otwarcie szybkozamykacza.