Obecnie tupet a na starość tupecik he he, czas żeby ktoś wsadził Drexowi kij w te kręcące się koło na awatarze he he
Na mnie raczej nie licz. Jako Admin w całym życiu sprzedałem chyba jednego czy dwa bany. I to było bardzo dawno
W avatarach też ludziom z reguły nie grzebię - pogoniłem jeden tylko, gdy User kilka miesięcy temu nabijał się Avatarem z Drexa, gdy ten był jeszcze Adminem.
Poza tym osobiście uważam, że Drex świetnie reklamuje LajtRower. W specyficzny sposób, ale jednak reklamuje. Wątek jest cały czas na górze i to w kilku działach naraz - gdyby nie Drex pewnie byłby w jednym dziale i to gdzieś na dole, albo już na drugiej stronie. A tu co chwila ikonka nieprzeczytanych postów zachęca by do wątku LR zajrzeć
No i jest jeszcze kwestia ludzkiej pamięci - po pewnym czasie już mało kto pamięta co się mówiło, ale za to każdy pamięta o czym lub o kim. Nazwa LajtRower zaś, dzięki Drexowi, była już na ustach wszystkich.
Wiem też, że kilka osób tylko dlatego pojechało na LR tylko po to by sprawdzić, czy Drexa opluwanie ma choć najmniejszy sens. Gdyby nie Drex, nie chciałoby się im jechać i sprawdzać samemu. A teraz to już mają własne zdanie o imprezie na tyle silnie ugruntowane, że dowolne osoby mogłyby pisać co zechcą i to już nic nie zmieni.