Autor Wątek: Rowerowa Masa Krytyczna śladami Marii Skłodowskiej-Curie - 18 września 2011  (Przeczytany 18660 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stanley

• Nowicjusz
  • *
Ja również dziękuję, rozumiem, że lista obecności dla osób zarejestrowanych przez internet jest robiona na podstawie właśnie tych rejestracji. Czyli np dwie osoby mające wydruki z jednego maila(jedna osoba się zarejestrowała i wydrukowała dwa wydruki-jeden dla siebie, drugi dla kogoś),  nie mogą ustawić się w jednej kolejce???
Na każdą zarejestrowaną osobę przypada jeden pakiet startowy. Jak na każdej imprezie masowej. Więc jak zarejestrowałeś jedną osobę, to pakiet na to nazwisko może odebrać tylko jedna osoba.

Nie rozumiem potrzeby kombinowania w tej sytuacji.

Dlaczego poprostu nie zarejestrujesz drugiej osoby?.

tomus1973

• Gość
Ok, dzięki. Rejestracja przez internet juz zamknięta.

Offline adriansocho

• Uzależniony od forum ;-)
  • All terrain, all mountain.
    • Profil na fejsie
Wygląda na to, że razem z żoną i dzieckiem weźmiemy udział w Masie, czy ilość pakietów dla osób nie zarejestrowanych internetowo jest jakoś znacznie ograniczona? Warto tam być o tej 12?
AdrianSocho

Offline Stanley

• Nowicjusz
  • *
Wygląda na to, że razem z żoną i dzieckiem weźmiemy udział w Masie, czy ilość pakietów dla osób nie zarejestrowanych internetowo jest jakoś znacznie ograniczona? Warto tam być o tej 12?
Tak, ilość pakietów dla osób nie zarejestrowanych przez internet jest ograniczona.

Niestety nie jestem w stanie powiedzieć do ilu sztuk, ale żeby mieć pewność żeby tych pakietów nie zabrakło, to warto być wcześniej.

Jutro ma być bardzo ładna pogoda, więc jest okazja do spędzenia miłego czasu w gronie rodzimy i przyjaciół. Bez komputera, telewizji i ganiania po centrach handlowych.

Zapraszamy serdecznie na masę.

Offline juicy

• Nowicjusz
  • *
ja już zarejestrowałam się dawno temu i jak się okazuje nie mogę pojechać. Zamiast ostatni weekend lata spędzić z rowerem, spędzę go z katarem:( ech, bawcie się dobrze. Czy to pierwsza taka specjalna masa śladem znanych osób? Bo chciałabym tę nieobecność sobie kiedyś odbić:)

Offline qwerJA

ja już zarejestrowałam się dawno temu i jak się okazuje nie mogę pojechać. Zamiast ostatni weekend lata spędzić z rowerem, spędzę go z katarem:( ech, bawcie się dobrze. Czy to pierwsza taka specjalna masa śladem znanych osób? Bo chciałabym tę nieobecność sobie kiedyś odbić:)

Witam w klubie, ale ja przynajmniej w drodze do apteki postaram się kilka ulic przejechać i paru was zarazić ;)
« Ostatnia zmiana: 18 Wrz 2011, 13:20:55 wysłana przez qwerJA »
Tomek jestem

" Warszawa to piękne miasto,
   tylko ludzie są . . .  "

Offline Stanley

• Nowicjusz
  • *
Tak, to pierwsza taka masa. To jest nowy, tegoroczny projekt współorganizowany z Centrum Nauki Kopernik. Niewiemy, kiedy będzie następna taka masa.

Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

Offline Makenzen

Jadą! Jadą! Widzę z okna firmy (ul. Filtrowa) :)
"Warszawa to nie wieś, żeby po niej rowerem jeździć"

Offline trobertk

• Nowicjusz
  • *
    • trobertk
A kto wymyslil czarne koszulki? Czulem sie jak w rowerowym kondukcie pogrzebowym.
srebrna motta + srebrna motta damka

Offline qwerJA

A kto wymyslil czarne koszulki? Czulem sie jak w rowerowym kondukcie pogrzebowym.

A jak ja się miałem czuć w białozielonej koszulce z ostatniej Masy Powstańczej  :D :D :D
Tomek jestem

" Warszawa to piękne miasto,
   tylko ludzie są . . .  "

Offline bu

• Nowicjusz
  • *

tomus1973

• Gość

Offline Savil

• Cylon i lasombra
    • http://savil.bikestats.pl/
Było jak zwykle wesoło ^.^ Ciepło, wolny dzień, słonko świeci, ludzie jacyś milsi... Chociaż dla mnie zwykle są mili :) Sympatycznie było, jak się nam przypadkowi ludzie dołączali - zobaczyli rejestrację, przyszli zapytać co to i pojechali z nami :)
Ktoś w ogóle liczył ile nas było?
Czuję się w najwyższym stopniu oburzona brakiem szacunku Kapiego! ;) Ja rozumiem, że można nosić podrabiane marki, a "Levi's"" ma naśladowców, ale noszenie "Savi'l" na tyłku jest doprawdy karygodne ;) Ktoś zrobił zdjęcie tej abominacji w oczach Nuggana? ^^

Offline Makenzen

"Warszawa to nie wieś, żeby po niej rowerem jeździć"

Woydzio

• Gość
Czuję się w najwyższym stopniu oburzona brakiem szacunku Kapiego! ;) Ja rozumiem, że można nosić podrabiane marki, a "Levi's"" ma naśladowców, ale noszenie "Savi'l" na tyłku jest doprawdy karygodne ;) Ktoś zrobił zdjęcie tej abominacji w oczach Nuggana? ^^
Lepiej by było jakby nosił na przodku?  ;D
Woydzio