Pisanie tu o tym ze były za duże peletony to jest bezsens, samochody jadące w korku stoją w korku a nie w peletonie nikt kierowcy za stanie w korku nie ukara .
Po rozwiązaniu masy wszyscy jechali sami sobie. Powinni przestrzegać prawa ruchu Drogowego.Policja ani nie wygrała ani nie przegrała wykonywała swoja prace jak w zwykły dzień tak samo jak rowerzyści w zwykły dzień jechać powinni po drodze. A ze rowerzystów było duzo w jednym miejscu to problem władz miasta ze akurat tam nie ma ścieżki rowerowej. Bo jak by była rowerów na ulicach by nie było.
Police men kazał mi z ronda jechać prosto jerozolimskimi choc chciałem w lewo na marszałkowska i nie gadałem tylko wykonywałem polecenie. Jadąc samochodem tak samo kierowca ma sie zachować.
Ci co tak pod prad śmigali na krakowskim lub chodnikach na innych ulicach po prostu działali na złość sobie i dostali mandaty hehe za głupotę trzeba płacić.
Na koniec chciałbym poinformować ze w Warszawie nie tylko masa w tym tygodniu została odwołana ze względu na brak pozwolenia "terazrower.pl: jutrzejsza impreza tez dostał odmowę i kilka innych Zdaniem Urzędników, prawo o zgromadzeniach nie przysługuje rowerzystom.
Wiec to nie Poczta nawaliła tylko Władze miasta sobie strzelają w STOPĘ KOLANA podczas wyborów pewnie glowę w przenośni oczywiście
Postaram sie dowiedzieć kto tam tak mąci i jak bede miał oficjalne wieści to sie tu pochwalę. A tym czasem przygotujcie sie na to ze przyszła masa tez możne tak wyglądać