0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Proszę o niezwłoczną naprawę nawierzchni asfaltowej przy przystanku autobusowym Dworzec Centralny mieszczącym się na Al. Jana Pawła II przy wejściu do dworca WKD Śródmieście. Oznaczenie przystanku 03.Prośbę swoją uzasadniam tragicznym stanem nawierzchni. Kilkucentymetrowe koleiny utrudniają poruszanie się na tym odcinku. Szczególny niebezpieczne są dla rowerzystów, którzy muszą poruszać się jezdnią w kierunku Chałubińskiego.Oprócz niebezpieczeństwa dla użytkowników drogi, zbierają one wodę i błoto, którym mogą zostać ochlapani pasażerowie komunikacji miejskiej oczekujący na w/w przystanku.Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojego wniosku, gdyż z nadejściem zimy sytuacja ulegnie drastycznemu pogorszeniu.Z poważaniemJa
Proszę o niezwłoczną naprawę nawierzchni asfaltowej przy przystanku autobusowym Dworzec Centralny mieszczącym się na Al. Jana Pawła II przy wejściu do dworca WKD Śródmieście. Oznaczenie przystanku 03.
Przylepię się tu Wysmarowałam pismo do ZTM na temat kolein na przystanku przy JPII Dw.Centralny 03.CytujProszę o niezwłoczną naprawę nawierzchni asfaltowej przy przystanku autobusowym Dworzec Centralny mieszczącym się na Al. Jana Pawła II przy wejściu do dworca WKD Śródmieście. Oznaczenie przystanku 03.Prośbę swoją uzasadniam tragicznym stanem nawierzchni. Kilkucentymetrowe koleiny utrudniają poruszanie się na tym odcinku. Szczególny niebezpieczne są dla rowerzystów, którzy muszą poruszać się jezdnią w kierunku Chałubińskiego.Oprócz niebezpieczeństwa dla użytkowników drogi, zbierają one wodę i błoto, którym mogą zostać ochlapani pasażerowie komunikacji miejskiej oczekujący na w/w przystanku.Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojego wniosku, gdyż z nadejściem zimy sytuacja ulegnie drastycznemu pogorszeniu.Z poważaniemJa