Imprezy rowerowe > Warszawska Masa Krytyczna

Warszawska Masa Krytyczna - 26 marca 2010

<< < (8/9) > >>

adriansocho:

--- Cytat: Maćkofff w 26 Mar 2010, 23:38:43 ---Słomińskiego, Międzyparkowa, Bonifraterska, Muranowska, Andersa, Al. Solidarności, Bielańska, Senatorska.

--- Koniec cytatu ---

No to kurczę dzięki za tą zmianę, goniąc Masę z Gdańskiego zrobiłem dodatkowe kółko ul. Wojska Polskiego! Następnym razem jak będą odstępstwa od tego co na szprychówce to proszę o info.

sofik:

--- Cytat: logrodow w 27 Mar 2010, 20:22:00 ---Witam, do kogo zwrócić się o playlistę? Wie ktoś co to był za kawałek, w którym powtarzały się słowa 'electric night'? Plus piosenka, która była przed nim. Bardzo mi na tym zależy, więc proszę potraktujcie ten post poważnie. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

nie wiem czy to to ale duzo osob szuka tego kawalka : Talco - Tortuga

Raffi:

--- Cytat: adriansocho w 27 Mar 2010, 21:38:04 ---Następnym razem jak będą odstępstwa od tego co na szprychówce to proszę o info.

--- Koniec cytatu ---

Na przedmasówce było mówione, gdzie może będziemy skracać, jak będzie za mało czasu. Jak byś zapytał pod Kolumną, też bym Ci pewnie powiedział.

Aczkolwiek na pewno że będzie zmiana, to było wiadomo dopiero na moście Gdańskim. Bo takie zmiany są robione "lotnie" i zależnie od potrzeb.

Midziu:

--- Cytuj ---Na przedmasówce było mówione, gdzie może będziemy skracać, jak będzie za mało czasu.

--- Koniec cytatu ---

W tym przypadku chyba jednak nie o czas chodziło...za mostem byliśmy o 20.00.

Maćkofff:

--- Cytat: Raffi w 27 Mar 2010, 22:54:31 ---Na przedmasówce było mówione, gdzie może będziemy skracać, jak będzie za mało czasu
--- Koniec cytatu ---

O jakim braku czasu mówimy, jeśli skończyliśmy przejazd o 20:30? Potrafiliśmy przyjeżdżać przed 22:00. No i kto o tym zdecydował?

IMHO marnie to wyszło bo zamiast pokazać się mieszkańcom, zrobiliśmy rundkę wokół cmentarza, to samo z Żoliborzem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej