Imprezy rowerowe > Warszawska Masa Krytyczna
Warszawska Masa Krytyczna - 26 marca 2010
Maćkofff:
Trasa przejazdu (ostateczna wersja):
Krakowskie Przedmieście, Nowy Świat, Książęca, Ludna, Solec, Dobra, Tamka, Most Świętokrzyski, Sokola, Zamoyskiego, Jagiellońska, Okrzei, Targowa, Ratuszowa, Namysłowska, Starzyńskiego, Rondo Żaba, Odrowąża, Budowlana, Wincentego, Starzyńskiego, Most Gdański, Słomińskiego, Międzyparkowa, Bonifraterska, Muranowska, Andersa, Al. Solidarności, Bielańska, Senatorska.
Midziu:
http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1649583,0,1,masa_rowerow_wita_wiosne,wiadomosc.html
Warszawska Masa Krytyczna wyjechała, jak co piątek na stołeczne ulice.
mogliby się trochę postarać, zainteresować, bo zawsze jakiś błąd jest w prasie...
Czarny:
Bylo ogolnie fajnie. :-) Chociaz mam zastrzezenia do obstawienia krzyzowki Kruczkowskiego/Ksiazeca/Ludna. Z dwoch stron napieraly samochody, a ja sie po prostu nie moglem rozdwoic, a nie bylo nikogo procz mnie...
Ogolnie staram sie byc milym i wykazywac kulture, ale nie wytrzymalem i puscilem wiazanke kilku kolesiom, ktorzy na pelnym gazie pruli pod prad w dol ul. Ksiazeca. Na wprost nich zas jechaly samochody. Przepraszam za swoje slowa, ale na glupote ludzka czasem nie ma lekarstwa. :-|
A tak w ogole to dzisiaj bylo sporo roboty. Kilka razy trzeba bylo przebijac sie z konca na poczatek, duzo przecznic do obstawienia, a od darcia sie prawie glos stracilem. ;-) Dzieki za wieczor pelen atrakcji, haha...
Raffi:
--- Cytat: Czarny w 27 Mar 2010, 02:29:35 ---A tak w ogole to dzisiaj bylo sporo roboty. Kilka razy trzeba bylo przebijac sie z konca na poczatek, duzo przecznic do obstawienia, a od darcia sie prawie glos stracilem. ;-) Dzieki za wieczor pelen atrakcji, haha...
--- Koniec cytatu ---
1214 osób zamiast 188 to i roboty 6x więcej. Nie będę pocieszał, za miesiąc może być 2x tyle.
Trzeba się jeszcze bardziej spinać. No i jak widać, wciąż brakuje ludzi. Bo skoro się nie wyrabiamy i czasem musi się w pojedynkę stać na krzyżówce...
Inna sprawa, że czasem stały w jednym miejscu po 3-4 osoby, mimo, że nic się nie działo i wystarczyłaby jedna. A później brakuje tych osób gdzie indziej.
logrodow:
Witam, do kogo zwrócić się o playlistę? Wie ktoś co to był za kawałek, w którym powtarzały się słowa 'electric night'? Plus piosenka, która była przed nim. Bardzo mi na tym zależy, więc proszę potraktujcie ten post poważnie. Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej