Infrastruktura rowerowa i sprawy lokalne > Praga Południe, Rembertów, Wawer, Wesoła
Zjazd gwiaździsty
Raffi:
--- Cytat: JURO w 22 Lip 2011, 23:29:28 ---Dość często czekam w owym miejscu ,a potem i tak dryłuje sam.
I z powrotem tez to samo.
--- Koniec cytatu ---
Skoro nikt o tym nie wiedział, to trudno by się dołączył ;)
JURO:
wiec zapraszam wszystkie chętne osoby z Pragi Południe, Grochowa, Gocławia, Rembertowa, okolic Marsa, i z dalszych części a odjazd na Warszawską Masę Krytyczną
Z ronda Wiatraczna godz 17:00-17:20
Miejsce zbiórki przystanek 521 w strone centrum >>>>
Trasa > Waszyngtona>m.Poniatowskiego>Nowy świat>Krakowskie Przedmieście
JURO:
Jeśli chodzi o powrót, również razem na pętle autobusową ronda wiatraczna
gromanik:
--- Cytat: JURO w 25 Lip 2011, 13:23:21 ---wiec zapraszam wszystkie chętne osoby z Pragi Południe, Grochowa, Gocławia, Rembertowa, okolic Marsa, i z dalszych części a odjazd na Warszawską Masę Krytyczną
Z ronda Wiatraczna godz 17:00-17:20
Miejsce zbiórki przystanek 521 w strone centrum >>>>
Trasa > Waszyngtona>m.Poniatowskiego>Nowy świat>Krakowskie Przedmieście
--- Koniec cytatu ---
Mam parę uwag, więc się nimi podzielę:
1. 17:00 - 17:20 to bardzo mało konkretna godzina odjazdu...
2. W pewnym momencie miejsce zbiórki jakim jest przystanek autobusowy zacznie być uciążliwe dla pasażerów komunikacji miejskiej, gdy zacznie się was zbierać po kilkadziesiąt osób, a nie kilka - pod tym względem miejsce zbiórki przed zjazdem planetarnym moim zdaniem było lepsze:
3. Warto zrobić mapkę (np. w google maps) z zaznaczonym miejscem zbiórki i trasą, a najlepiej też z podaną godziną o jakiej przejeżdżacie przez rondo Waszyngtona i zaznaczonym miejscem, gdzie powinni na was czekać (najlepiej chodnik za rondem przed albo za przystankiem autobusowym), bo część rowerzystów boi się sama przejechać przez most Poniatowskiego
JURO:
Czesc.
Punkt się zgadza (zapomniałem rozwinąć myśl) na placyku za przystankiem.
Czas odjazdu 17:20
rondo Waszyngtona 17:35 (za przystankiem koło Ścieszki rowerowej tuż przed mostem Poniatowskiego)
Mam jeszcze pytanie odnośnie przejazdu.
jeżeli będzie duża liczba osób czy możemy jechać jednym pasem Trójkami(3 osobowych rzędach)
by ścieśnić grupę czy podzielić się na 3 mniejsze grupy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej