Imprezy rowerowe > Inicjatywy rowerzystów i inne imprezy rowerowe

Ranking sklepów rowerowych według TVN Warszawa

<< < (4/6) > >>

Raffi:

--- Cytat: pimpf w 01 Kwi 2010, 13:49:40 ---u mnie na poczcie zaraz przy półce z apapem i rajstopami sa takie chorągiewki :)

--- Koniec cytatu ---

LOL. Ale z kijkami od razu? Bo chorągiewki same to są wszędzie. Problem w tym by były od razu z kijem i mocowaniem kija do ramy ;-)

SeBeQ:

--- Cytat: Raffi ---Ale z kijkami od razu?

--- Koniec cytatu ---
Tak z włókna szklanego, a dla Ciebie z karboniteksu od razu :D

kultowy:
ja najbardziej lubię serwis przy Kobielskiej (to te duże, kolorowe klocki przy wiatraku). dudę z tarchomina bardziej za sklep (duuuży wybór). i jeszcze serwis działający sezonowo na rogu ulic marsa i okularowej.

a w ski team'ie w życiu nie byłem. i chyba się nawet nie wybieram.

mplonski:
ja drobne sprawy załatwiam w cyklopie na nowowiejskiej (najbliżej mam), większe zakupy zazwyczaj sprawdzam ile będą kosztować w kilku sklepach i kupuję tam, gdzie najtaniej. np dzisiaj kupiłem pedały spd pd-m520 za 75zł (zazwyczaj ~ 100zł kosztują) ;-)

ew jak czegoś nie ma w cyklopie to sprawdzam obok placu zbawiciela w bikeman'ie.

Raffi:

--- Cytat: m.p w 02 Kwi 2010, 13:28:09 ---np dzisiaj kupiłem pedały spd pd-m520 za 75zł (zazwyczaj ~ 100zł kosztują) ;-)

--- Koniec cytatu ---

Nie chce Ci psuć dnia, ale 100zł to juz chyba nikt za to nie płaci. A żeby znaleźć za 75zł też nie trzeba aż gdzieś jeździć. Ja wysiliłem palec wskazujący i sprawdziłem Allegro. Za 75 zł znalazłem np tu:

http://allegro.pl/item971553332_pedaly_spd_shimano_pd_m520_s_srebrne_plus_w_wa.html

i tu:

http://allegro.pl/item985333847_pedaly_spd_mtb_shimano_pd_m520_bloki_czarne.html

Oba sklepy są z Wawy, więc nie trzeba doliczać kosztów przesyłki.

Oczywiście można je kupić drożej. Jak ktoś chce to Mu sprzedam i za 200zł. Ale 75zł to już nie jest wyczyn, to minuta szukania ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej