Sprawy organizacyjne > Sugestie i uwagi dotyczące działania forum i strony.

Fora dzielnicowe

<< < (3/3)

Raffi:

--- Cytat: Ginaw w 26 Lis 2009, 21:09:14 ---Aha, no i gdzie w istniejacym podziale jest dzial obejmujacy cala warszawe?
--- Koniec cytatu ---

Nie ma go. Przynajmniej jeżeli chodzi o infrastrukturę.

--- Cytat: Ginaw w 26 Lis 2009, 21:09:14 ---Chyba nie powiecie ze wszystko co sie wydarzy w warszawie mozna spokojnie podpisac do pojedynczych dzielnic.
--- Koniec cytatu ---

W zasadzie tak do tej pory myślałem. Teraz się zastanawiam, co mogłoby się tam nie zmieścić. Podaj proszę jakiś przykład, który się nie zmieści - będziemy wtedy mogli pomyśleć jak to zmienić, by się mieścił.

gromanik:

--- Cytat: Raffi w 27 Lis 2009, 09:26:49 ---
--- Cytat: Ginaw w 26 Lis 2009, 21:09:14 ---Aha, no i gdzie w istniejacym podziale jest dzial obejmujacy cala warszawe?
--- Koniec cytatu ---

Nie ma go. Przynajmniej jeżeli chodzi o infrastrukturę.

--- Cytat: Ginaw w 26 Lis 2009, 21:09:14 ---Chyba nie powiecie ze wszystko co sie wydarzy w warszawie mozna spokojnie podpisac do pojedynczych dzielnic.
--- Koniec cytatu ---

W zasadzie tak do tej pory myślałem. Teraz się zastanawiam, co mogłoby się tam nie zmieścić. Podaj proszę jakiś przykład, który się nie zmieści - będziemy wtedy mogli pomyśleć jak to zmienić, by się mieścił.

--- Koniec cytatu ---

Takim przykładem jest na przykład wątek sposobu na obniżanie krawężników, czy wątek walki o odśnieżanie, które wrzuciłem z braku lepszego pomysłu do inicjatyw rowerzystów, ale sam bym się nie spodziewał w takim dziale tego, co tam napisałem, więc też uważam, że przydałby się na to osobny dział, np pod taką nazwą:

sprawy ogólnomiejskie, np. odśnieżanie i oczyszczanie dróg rowerowych, egzekwowanie przepisów, kontrola ich stanu technicznego, itp

który zawierałby sprawy które można analogicznie wykorzystać w różnych miejscach, np. krawężnik obniżony w Śródmieściu może w ten sam sposób zostać obniżony w każdej innej dzielnicy (a nawet innym mieście)

Drex:
http://forum.masa.waw.pl/index.php?board=43.0

Dodatkowy dział forum zrobiłem- zgodnie z życzeniem. :) Przeniosłem tam też Twoje posty z "Inicjatyw".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej